Dětský den - Dobráček

1. červen je po celém světě uznávaný jako Den dětí, proto jsme se rozhodli oslavit tento svátek společně s dětmi z prvního stupně s malým předstihem v pátek 31. 5. Sluníčko a modrá obloha byly jako stvořené pro trávení času venku a všichni jsme si moc přáli, aby nevyšla předpověď meteorologů na celodenní déšť. Jako správné ráno jsme zahájili snídaní v trávě a v okolí celé školy se rozprostřely piknikové deky.

Pro děti byly v areálu školy a školní zahrady připraveny tradiční i netradiční soutěže, např. dřevěné lyže, kop na branku, hod na basketbalový koš, skákání na POGO tyčích, slalom se lžičkou a vajíčkem, šplh na žebříku, skákání v pytlích, žebříkový golf, disk golf nebo skok z místa. Po splnění všech disciplín dostal každý odměnu ve formě hopíku, který každému z dětí zakoupil spolek RODO-rodiče pro Dobrák a za to velmi děkujeme.

Přání se vyplnilo a užili jsme si dopoledne plné sluníčka. Děti si podle svého zájmu užily skoro všechny disciplíny a všichni už se těšíme na příští rok, abychom tento svátek s nimi zase oslavili ve stejném duchu.

Jana Kmentová

Copyright (c) ZŠ Dobrovského 630, Lanškroun. All rights reserved.